Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muhabbet 100 e 100 Çevrimi Kolay?

Berkay10 Çevrimdışı

Berkay10

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
7 Tem 2021
287
Gidin tefecilik yapin daha fazla kazanirsiniz sanki sirtinda tas tasiyip dagitiyor dagitan adam zorla dagitiyor

Berlin Çevrimdışı

Berlin

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
28 May 2021
3,290
Neyi alıp veremiyorsunuz yine para gelsin çözcem ben derdinizi güzelcgüzel sohbet edin

burdayım kanka yemek yedim anca dışardayım tartışma gördüm de bakayım dedim :) izin geldi bekliyoruz
Para olmayınca kaosla Besleniyoruz

DodoYAZYETER Çevrimdışı

DodoYAZYETER

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
2 Haz 2021
6,809
Neyi alıp veremiyorsunuz yine para gelsin çözcem ben derdinizi güzelcgüzel sohbet edin

burdayım kanka yemek yedim anca dışardayım tartışma gördüm de bakayım dedim :) izin geldi bekliyoruz
Kanka herkezin kendi gorusu valla isteyen istedigini yapar ben sadece biseyin degismiceni soyledim oyle guzel sohbet ?

dardanel31 Çevrimdışı

dardanel31

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
20 Tem 2021
1,087
Kanka herkezin kendi gorusu valla isteyen istedigini yapar ben sadece biseyin degismiceni soyledim oyle guzel sohbet ?
Baktım az cok kanka da tanıdıklar hariç onları biliyorum ama boyko kanka haklı bu konuda genel anlamda forumda gedikliler olarak yine az çok demeden birşeyler yapılıyor ama yapmayan bir ton insan var ister istemez ona cıkarsa koyar adama :)