- 17 Tem 2021
- 4,626
??????Şu emoji beni çok tilt ediyor ya Daha itici emoji yok
??????Şu emoji beni çok tilt ediyor ya Daha itici emoji yok
GECEN biri daha koydu bunu hatta gördümYoo dağıtımcı istediği kuralı koyar
Koyar zaten sorun yok para onunGECEN biri daha koydu bunu hatta gördüm
burdayım kanka yemek yedim anca dışardayım tartışma gördüm de bakayım dedim izin geldi bekliyoruz@gomez mario nerdesin
Para olmayınca kaosla BesleniyoruzNeyi alıp veremiyorsunuz yine para gelsin çözcem ben derdinizi güzelcgüzel sohbet edin
burdayım kanka yemek yedim anca dışardayım tartışma gördüm de bakayım dedim izin geldi bekliyoruz
Kanka herkezin kendi gorusu valla isteyen istedigini yapar ben sadece biseyin degismiceni soyledim oyle guzel sohbet ?Neyi alıp veremiyorsunuz yine para gelsin çözcem ben derdinizi güzelcgüzel sohbet edin
burdayım kanka yemek yedim anca dışardayım tartışma gördüm de bakayım dedim izin geldi bekliyoruz
Yok be girlatlaklaaaPara olmayınca kaosla Besleniyoruz
Yok la kanka arkadaşlarlayım sohbet muhabbet derken anca rakı falan derken2 saattir tüm Lokantayi yiyor sanırım
Raki mi vay ** beeYok la kanka arkadaşlarlayım sohbet muhabbet derken anca rakı falan derken
Babaannemi bile üye yaptımEXTRABET E ÜYE OLMUYAN VARMI ?
Babaanneni bile üye yaptım
Tam nerdesiniz?Yok la kanka arkadaşlarlayım sohbet muhabbet derken anca rakı falan derken
Baktım az cok kanka da tanıdıklar hariç onları biliyorum ama boyko kanka haklı bu konuda genel anlamda forumda gedikliler olarak yine az çok demeden birşeyler yapılıyor ama yapmayan bir ton insan var ister istemez ona cıkarsa koyar adamaKanka herkezin kendi gorusu valla isteyen istedigini yapar ben sadece biseyin degismiceni soyledim oyle guzel sohbet ?
Kanka birgünde biz felekten bir gün yaşayalım nasılsa aldığımızı geri verceğimiz için en azından bari 1 gün yiyelim ??Raki mi vay ** bee
Teşekkür ederimBaktım az cok kanka da tanıdıklar hariç onları biliyorum ama boyko kanka haklı bu konuda genel anlamda forumda gedikliler olarak yine az çok demeden birşeyler yapılıyor ama yapmayan bir ton insan var ister istemez ona cıkarsa koyar adama
BostanlıTam nerdesiniz?