En son ne zamm dağıtım yaptın reis
En son ne zamm dağıtım yaptın reis
Bizde dagittik salak mi oluyoz bu keyfi kardesim ben dagitiyorum diye geri almak icin dagitmiyorum cok yanlis konusuyorsun.Neden dostum her alan gitsin ne güzel burda dağıtan adam s.lak mı dağıtıyor ?
Hos adamdiBilmem yok kayıp banada yazmadı işi var dır
HAYIR BAK ŞİMDİBizde dagittik salak mi oluyoz bu keyfi kardesim ben dagitiyorum diye geri almak icin dagitmiyorum cok yanlis konusuyorsun.
Bunu kim forumun listecisi ilan etti ben şartları sagladigim halde bunu söylüyorum yalnis anlama olmasinBizde dagittik salak mi oluyoz bu keyfi kardesim ben dagitiyorum diye geri almak icin dagitmiyorum cok yanlis konusuyorsun.
Valla hocam bundan sonra acarsam acmamda acarsam 1 saat once dagitimi olmayani almam ??Ben yine son 3 ay 1 ay diyordum bunlar vicdansız hocam ??
??Ben neden dagitimi ve rol yapmayi birakdigimi suan herkez anlamistir ?
Sen burayi cok fazla buyutuyorsun bro burasi forum ve kazanan adam icin gelince yapiyor he bende sana haksiz sin demiyorum ama olucak seyler degil bunlar bu zamana kadar 2 kisi tanidim dagitim yapmayip hep ben biri turbo digeri theflas baskada kimseue raslamadim insan tabiki rahstsiz oluyor orasi oyle ama keyfiHAYIR BAK ŞİMDİ
DAĞITAN ADAM Kazansın niye alıcak yürücek veya hiç etkinlik yapmayan adam kazansın ki ?
gecen bak TÖMBELEKCİ DE AYNISI OLDUSen burayi cok fazla buyutuyorsun bro burasi forum ve kazanan adam icin gelince yapiyor he bende sana haksiz sin demiyorum ama olucak seyler degil bunlar bu zamana kadar 2 kisi tanidim dagitim yapmayip hep ben biri turbo digeri theflas baskada kimseue raslamadim insan tabiki rahstsiz oluyor orasi oyle ama keyfi
Dembele o zamanlar hatirlarsin yeniydin tanimazdim seni belki hic dagitimin yoktu senin benden 1.5 haftada kac odul veya sana donup dedim mi hep aliyon aliyon demedim cunku vakit herkezin vakti zamani geldi dagitttin sende ?
15 gun dagitimi olmayan nedir peki hacim ? Bunu aciklarmisin cokmu abarttin yoksa dogrusumu bu ?gecen bak TÖMBELEKCİ DE AYNISI OLDU
DAĞITIM YAPTI ADAM AMA İSTEMEDEN attı profile baktı adam dağıtım vs yapmamıs almıs yürümüş gene attı ben salak mıyım vs muhabbeti yaptı bence dağıtımı olmayan sürekli yürüyen insan kazanmasın daha mantıklı görüşüm bu.
BENCE doğrusu bu dostum15 gun dagitimi olmayan nedir peki hacim ? Bunu aciklarmisin cokmu abarttin yoksa dogrusumu bu ?
Şahsi fikrindir saygi duyarim katilmam ben ama bunu yaptikca milleti kacircaksin tabi adminlerde biyerde dur diyecektir beni ilgilendirmez tabi ama o zaman adam 15 gunde bir 10tl dahitsin ?BENCE doğrusu bu dostum
@DodoYAZYETER bak arkadasımız da aynı şeyi söylemişŞahsi görüşüm hiç dağıtım yapmayan ve hep etkinlik peşinde koşanlar asla listeye alınmamalı
Beni az çok tanırsınız elimden geldiğince dağıtım yaparım
Fakat bazı kişiler sadece ödül kovalıyor
Dostum tek yiyen tek ölür geçen çekim yaptım telgram burasi dahil 30-35 kişiye para attım etkinlik felan açtım 1-2 kere maalesef başarılı olmadı demem o ki olduğu zaman çoğu insan paylaşırDembele o zamanlar hatirlarsin yeniydin tanimazdim seni belki hic dagitimin yoktu senin benden 1.5 haftada kac odul veya sana donup dedim mi hep aliyon aliyon demedim cunku vakit herkezin vakti zamani geldi dagitttin sende ?