Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muhabbet 100 e 100 Çevrimi Kolay?

DodoYAZYETER Çevrimdışı

DodoYAZYETER

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
2 Haz 2021
6,809
HAYIR BAK ŞİMDİ

DAĞITAN ADAM Kazansın niye alıcak yürücek veya hiç etkinlik yapmayan adam kazansın ki ?
Sen burayi cok fazla buyutuyorsun bro burasi forum ve kazanan adam icin gelince yapiyor he bende sana haksiz sin demiyorum ama olucak seyler degil bunlar bu zamana kadar 2 kisi tanidim dagitim yapmayip hep ben biri turbo digeri theflas baskada kimseue raslamadim insan tabiki rahstsiz oluyor orasi oyle ama keyfi

Kerim1907 Çevrimdışı

Kerim1907

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
11 Eki 2021
7,929
Cehennem
Sen burayi cok fazla buyutuyorsun bro burasi forum ve kazanan adam icin gelince yapiyor he bende sana haksiz sin demiyorum ama olucak seyler degil bunlar bu zamana kadar 2 kisi tanidim dagitim yapmayip hep ben biri turbo digeri theflas baskada kimseue raslamadim insan tabiki rahstsiz oluyor orasi oyle ama keyfi
gecen bak TÖMBELEKCİ DE AYNISI OLDU

DAĞITIM YAPTI ADAM AMA İSTEMEDEN attı profile baktı adam dağıtım vs yapmamıs almıs yürümüş gene attı ben salak mıyım vs muhabbeti yaptı bence dağıtımı olmayan sürekli yürüyen insan kazanmasın daha mantıklı görüşüm bu.

DodoYAZYETER Çevrimdışı

DodoYAZYETER

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
2 Haz 2021
6,809
gecen bak TÖMBELEKCİ DE AYNISI OLDU

DAĞITIM YAPTI ADAM AMA İSTEMEDEN attı profile baktı adam dağıtım vs yapmamıs almıs yürümüş gene attı ben salak mıyım vs muhabbeti yaptı bence dağıtımı olmayan sürekli yürüyen insan kazanmasın daha mantıklı görüşüm bu.
15 gun dagitimi olmayan nedir peki hacim ? Bunu aciklarmisin cokmu abarttin yoksa dogrusumu bu ?

palantis38 Çevrimdışı

palantis38

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
1 Haz 2021
1,507
O kadar bu konuda kararliysaniz forumda yapmayin bence telegram grubu kurun orda birbirinize verin .insanlari burda dislamak olaylari icsellestirmek dogru degil.adam cekim paylas yapar ama dagitmaz ona tavir alirsiniz ama bunu genele yayip insanlari bu sekilde itelemek dogru degil.kim ne dagitiyorsa gonlunce dagitiyo .transformensden hic bir odul almadim seninde rollerinden almadim.rollerinede katilmiyorum transformensin gonlunuzce kazanin dagitin .ama yok dagitmayan yok bir haftada olmayan derseniz dedigim gibi kendi aranizda paslasirsiniz.bu sahsi gorusum herkesin kararlarinada saygi duyarim .

dembele3538 Çevrimdışı

dembele3538

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
17 Tem 2021
3,072
Dembele o zamanlar hatirlarsin yeniydin tanimazdim seni belki hic dagitimin yoktu senin benden 1.5 haftada kac odul veya sana donup dedim mi hep aliyon aliyon demedim cunku vakit herkezin vakti zamani geldi dagitttin sende ?
Dostum tek yiyen tek ölür geçen çekim yaptım telgram burasi dahil 30-35 kişiye para attım etkinlik felan açtım 1-2 kere maalesef başarılı olmadı demem o ki olduğu zaman çoğu insan paylaşır